Кафедра СП — одна з найпрестижніших кафедр КПІ ім. Ігоря Сікорського, яка першою в Україні розпочала підготовку фахівців з комп'ютерних систем проектування у 1972 році. Кафедра СП здійснює підготовку фахівців для науково-дослідної, проектної і організаційно-управлінської діяльності у галузі застосування сучасних інформаційних технологій у проектуванні найрізноманітніших об'єктів штучного середовища людини і інформатизації функціонування організацій та установ.

Новини > Життя кафедри > Щодо проведення Всеукраїнської студентської олімпіади 2010/2011 навчального року
Щодо проведення Всеукраїнської студентської олімпіади 2010/2011 навчального року

1.1. Всеукраїнська студентська олімпіада (далі – Олімпіада) – система масових оч­них змагань з творчого застосування здобутих знань, умінь і навичок серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування.

1.2. Олімпіада проводиться щорічно з метою виявлення, відбору та підтримки обда­­ро­ваної студентської молоді, розвитку і реалізації здібностей студентів, стиму­лю­вання творчої праці студентів, педагогічних та науково-педагогічних працівників, під­вищення якості підготовки фахівців, активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів, системного вдосконалення навчального процесу, формування команд для участі в міжнародних олімпіадах.

Attachments:
FileFile sizeОстання Зміна
Download this file (NMO-1190.doc)Порядок проведення Всеукраїнської студентської олімпіади459 Kb07.12.2010 13:46