Кафедра СП — одна з найпрестижніших кафедр КПІ ім. Ігоря Сікорського, яка першою в Україні розпочала підготовку фахівців з комп'ютерних систем проектування у 1972 році. Кафедра СП здійснює підготовку фахівців для науково-дослідної, проектної і організаційно-управлінської діяльності у галузі застосування сучасних інформаційних технологій у проектуванні найрізноманітніших об'єктів штучного середовища людини і інформатизації функціонування організацій та установ.

Новини > Життя кафедри > Студентська наука на кафедрі СП
Студентська наука на кафедрі СП

Мета організації студентської науки: навчити студентів  самостійної дослідницької роботі,  формулюванню  і розв’язанню науково-технічних задач.  До послуг студентів надається оснащена дослідницька лабораторія 313 , консультації викладачів. Науковий керівник студентської  дослідницької лабораторії - ст.викладач Бритов О.А.,куратор лабораторії -  ас. Молявко О.С.  Студентам надаєтьсчя також можливість працювати в Центрі суперкомп’ютерних обчислень НТУУ”КПІ”  і  українському Світовому Центрі Даних. Успішні студентські дослідження  будуть зараховуватися в якості лаботаторних чи курсових робіт з відповідних дисциплін.

Бажаючих прийняти участь в роботі студентської дослідницької лабораторії просимо звертатися до Бритова О.А. ( ауд.211-26, тел. 067-446-4030).

Attachments:
FileFile sizeОстання Зміна
Download this file (Тематика  студентської  науки на кафедрі СП.doc)Тематика студентської науки на кафедрі СП30 Kb09.09.2010 12:25