Кафедра СП — одна з найпрестижніших кафедр КПІ ім. Ігоря Сікорського, яка першою в Україні розпочала підготовку фахівців з комп'ютерних систем проектування у 1972 році. Кафедра СП здійснює підготовку фахівців для науково-дослідної, проектної і організаційно-управлінської діяльності у галузі застосування сучасних інформаційних технологій у проектуванні найрізноманітніших об'єктів штучного середовища людини і інформатизації функціонування організацій та установ.

Новини > Новини > Тестовий доступ до онлайн-колекції журналів міжнародної компанії DeGruyter
Тестовий доступ до онлайн-колекції журналів міжнародної компанії DeGruyter

Шановні колеги!

Пропонуємо Вам скористатися тестовим доступом до онлайн-колекції журналів  міжнародної компанії DeGruyter. Доступ триватиме до 30 червня 2017 р. в локальній мережі університету за посиланням  https://www.degruyter.com/browse?type_0=journals

Колекція е-журналів DeGruyter нараховує понад 900 назв наукових періодичних видань, які охоплюють 28 предметних галузей, зокрема, мистецтво, історію, археологію, філософію, біологію, хімію, лінгвістику, літературу, математику, фізику, право, медицину та ін. Більшість з журналів знаходяться у відкритому доступі.

КПІ ім. Ігоря Сікорського надано доступ до 384 ліцензійних високоцитованих наукових журналів, які індексуються в 257 базах даних, таких як SCOPUS, Web of Science, Inspec, EBSCOhost, PubMed та ін.