Кафедра СП — одна з найпрестижніших кафедр КПІ ім. Ігоря Сікорського, яка першою в Україні розпочала підготовку фахівців з комп'ютерних систем проектування у 1972 році. Кафедра СП здійснює підготовку фахівців для науково-дослідної, проектної і організаційно-управлінської діяльності у галузі застосування сучасних інформаційних технологій у проектуванні найрізноманітніших об'єктів штучного середовища людини і інформатизації функціонування організацій та установ.

Новини > Новини > Требования ВАК к научным публикациям
Требования ВАК к научным публикациям

В связи с увеличением количества публикаций сотрудников и студентов кафедры, обращаем внимание  на требования, предъявляемые к научным статьям:

 

З постанови Президії ВАК України від 15.01.2003р. № 7-05/1

 

«… 3. Редакційним колегіям організувати належне рецензування та ретельний відбір статей до друку. Зобов’язати їх приймати до друку у виданнях, що виходи муть у 2003 році та у подальші роки, лише наукові статті,  які мають такі необхідні елементи:

  • - постановка проблеми у загальному вигляді та її зв’язок із важливими науковими та практичними завданнями;
  • - аналіз останніх досліджень та публікацій, в яких започатковано розв’язання даної проблеми і на які спирається автор, виділення невирішених раніше частин загальної проблеми, котрим присвячується означена стаття;
  • - формулювання цілей статті (постановка завдання);
  • - виклад основного матеріалу дослідження з повним обґрунтуванням отриманих наукових результатів;
  • - висновки з цього дослідження і перспективи подальших розвідок у даному напрямку.»

 

Более подробную информацию можно получить на сайте ВАК Украины.